Силома АД, основана през 1965 година, е изцяло частна компания. Основен нейн акционер е Индустриален Капитал Холдинг АД.

Компанията е специализирана в проектиране, производство, продажба и сервиз на ножовъчни отрезни машини, лентови отрезни машини и системи. Те са класифицирани по следните критерии:

  • ръчни, полуавтоматични и автоматични машини;
  • машини за право рязане и рязане под ъгъл;
  • хоризонтални отрезни машини с наклоняема рама;
  • хоризонтални отрезни машини с паралелно водене на рамата;
  • вертикални отрезни машини.

В зависимост от нуждите на клиента, всички машини могат да бъдат оборудвани с допълнителни принадлежности. Силома АД осигурява т.н. пълен сервизен пакет – изградила е изключително надеждна система за доставка на резервни части, която осигурява обслужване по целия свят на машините във и извън гаранционен срок.

Винаги можете да разчитате на професионалния опит на Силома АД.

За управление на бизнес процесите в Силома АД е избран софтуера, предлаган от “Тонеган” ООД. Тази система предлага оригинален подход при организацията на икономическата отчетност. Улеснява регистрацията на първичната документация, минимизира възможностите от грешки, предоставя на управленския персонал всички необходими справки, анализи и отчети. Системата за управление позволява контрол на разходите по отделни производствени поръчки и извършване на инвентаризация на материалните запаси ежемесечно, което е от съществено значение за оперативното ръкововдство на производствения процес.
инж. Христо Кирилов- Изп. Директор, Силома АД

Искате Тонеган ООД да помогне и на вашия бизнес?

Можете да ни зададете въпрос или да планирате среща с наш сътрудник.

ВРЪЗКА С НАС